Datorer till hemmakontoret

computer_406605322

När det kommer till att arbeta hemifrån så är en stor fördel om du nyttjar en bra dator. Dock så kan det vara knepigt att välja rätt.

Idag så finns det primärt två typer av datorer, PC och Mac. Det finns klara skillnader på dessa men för medelsvensson är dessa skillnader obetydliga och man ser mer på vad kostnaden och märket. Mac datorer är alltid en Mac dator medans hos PC så har man ASUS, ACER, Lenovo, HP m.m som märken. Detta blir även mer utav om man är mer insatt om datorer för då börjar andra märken för andra delar av datorn synas och höras mycket mer. Samt att vikten i vilka märken som är bra gentemot dåliga blir mer i det tekniska än i priset.

Mac datorer gör då jobbet enkelt, de fokuserar inte på att ha kraftiga delar utan fokuserar mer på att ha bra delar så att allting blir bättre på skärmen och för användaren. Apple gör ett fantastiskt jobb med att dölja att deras sämre hårdvara genom att optimera deras mjukvara. Detta leder till att en Mac dator verkar mycket bättre än vissa PC datorer.