Driver du ditt företag hemifrån

Det är inte alls ovanligt att som enmansföretag driva sitt företag hemifrån. Det kanske inte än har funnits någon anledning att hyra något kontor utan det fungerar bra att jobba hemifrån. Så klart så finns det en del saker att tänka på.

Som företag så bör du synas på olika sätt och vilken typ av marknadsföring du väljer är helt och hållet upp till dig. Vi ger dig några bra tips på hur du ska bli mer synlig för dina kunder. Bildekor kanske kan vara något som passar dig. Åker du ut och besöker dina kunder så kanske det kan vara trevligt att de ser vilket företag du kommer ifrån. Ta en titt på utbudet hos företaget Signlabs som säljer just bildekor bland annat. Även om du privat äger bilen och inte företaget så kan det finnas fördela att klistra dekor som visar vilket företag det är du har.

Det kan även vara snyggt att du har en ytterjacka med samma budskap som på din bil. Kolla upp med företag som tar fram profilprodukter och som kan trycka upp i få antal till bra priser. En snygg jacka med företagets URL, logga och kanske telefonnummer kan väcka den uppmärksamhet som du så väl behöver. Så klart så kan det finnas andra metoder för marknadsföring som också kan passa dig och ditt företag. Vad är det man säger, syns man inte så finns man inte. O i vissa fall så kan detta stämma. Det är viktigt att synas och framförallt i rätt forum.